Nagrody, certyfikaty i wyróżnienia
![Jakość Tradycja](assets/images/a/logo-jakosc-9e7e4eda.jpg)
Posiadamy certyfikat
Jakość Tradycja
I miejsce w konkursie
Smak XX-lecia
![Made in Małopolska](assets/images/f/logo-madeinmalopolska-male-09b6888f.png)
Jesteśmy uczestnikami projektu
Made in Małopolska
![Małopolski Smak](assets/images/6/malopolski-smak-d7d907c6.png)
Grand Prix w konkursie
Małopolski Smak
I miejsce za najlepszy produkt
Europejskich Targów Produktów Regionalnych
Wędliny wpisane na
Listę Produktów Tradycyjnych
Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Certyfikat systemu
Produkt lokalny z Małopolski
www.produktlokalny.pl
Najważniejsze nagrody i wyróżnienia
Nasze produkty zostały wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi:
- Kiełbasa wiejska
- Kiszka
- Boczek gotowany
Za produkt Szynka Podstolego z Nogą otrzymaliśmy Dyplom Ogólnopolskiego Konkursu Promocyjnego AGRO POLSKA.
Nasze wyroby są doceniane w konkursie organizowanym co roku podczas Małopolskiego Festiwalu Smaku:
- Boczek gotowany
- Salceson golonkowy Podstolego
- Szynka Podstolego
Ponadto nasz wyrób Szynka Podstolego otrzymała:
- Dyplom – Smak XX-lecia podczas Festiwalu Smaku Grupy Trip
- I miejsce w konkursie za Najlepszy produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych w kategorii – Przetwory z mięsa
Podczas III Europejskich Targów Produktów Regionalnych 2012 w Zakopanem otrzymaliśmy:
- Srebrną Rekomendację Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników dla produktu Kabanos wieprzowy
- II wyróżnienie w konkursie na Najlepszy Produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych dla produktu Kiełbasa wiejska