Gawor Wędliny
Eko Gawor
English
en
Polski
pl
⌂
O nas
Nagrody
Historia
Aktualności
Catering
Nasze wyroby
Gdzie kupić
Kontakt
Nasze wyroby
Gawor Wędliny
Nasze wyroby
Pasztet drobiowy
Pasztet drobiowy
Wędlina drobiowa, podrobowa, pieczona.
składniki:
mięso z kurczaka (70%), wątroba z kurczaka (10%), woda, kasza manna, sól, przyprawy (zawierają seler).
Cechy charakterystyczne
Cechy charakterystyczne
wędlina drobiowa
podrobowa
pieczona
Zobacz inne wyroby
Kiełbaski podstolickie
Parówki z Podstolic
Pasztetowa wiejska
Kiszka z Podstolic
Polędwica z ognia
Słonina wędzona
Kiełbasa Piaszczańska
Żeberka wędzone
Kiełbasa biała parzona
Kiełbasa wiejska z Podstolic
Baleron gotowany
Szynka Podstolego z nogą
Salceson golonkowy
Boczek gotowany
Kabanos wieprzowy
Kabanos wołowo-cielęcy
Kiełbasa jałowocowa
Kiełbasa myśliwska
Kiełbasa zwyczajna
Kiełbasa krakowska podsuszana
Kiełbasa krakowska parzona
Kiełbasa polędwicowa
Bekon tradycyjny
Szynka wiejska gotowana
Szynka Podstolego
Szynka wołowa
Pasztet wieprzowy w foremce
Kiełbasa z fileta z kurczaka
Kiełbasa małopolska
Szynka z indyka
Polędwiczka z kurczaka
Parówki drobiowe
Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Rozumiem
czytaj więcej